Informatie voor verwijzers

Welkom bij Praktijk Dudok van Heel, psychotherapie & bewustwording.

Het betreft een tweedelijnspraktijk voor specialistische GGZ (SGGZ) aan de Egelinglaan 45 te Zeist, gericht op volwassenen en adolescenten.

De therapeut Clarine Dudok van Heel is een BIG-geregistreerde psychotherapeut. Zij is lid van de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP), de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP) en de Vereniging voor Kinder -en jeugdpsychotherapie (VKJP).

Praktijk Dudok van Heel heeft  contracten afgesloten met de zorgverzekeraars Zilveren Kruis, DSW, Caresq, Zorg en Zekerheid en Menzis. Praktijk Dudok van Heel heeft voor jongeren een contract met de gemeente Zuid Oost Utrecht. Behandelingen voor jongeren binnen deze gemeenten (Bunnik, De Bilt, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist) worden geheel vergoed. Vallen uw cliënten buiten deze verzekering of gemeenten, dan dienen zij met hun eigen verzekering of gemeente contact op te nemen voor mogelijkheden.

Het behandelaanbod van de praktijk bestaat uit:

  • individuele psychotherapie voor volwassenen
  • individuele psychotherapie voor jongeren (van 16 tot 21 jaar)
  • EMDR
  • advisering en consulten
  • psycho-educatie
  • bewustwordingstechnieken

Tevens worden door Clarine Dudok van Heel soms workshops en lezingen gegeven aan instellingen of scholen aangaande psychische klachten en bewustwording.

De praktijk is op maandag, dinsdag en donderdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Er is op deze dagen telefonisch spreekuur tussen 12.00 en 13.00 uur. Ivm cliëntcontacten is de praktijk per mail het efficiëntst bereikbaar.

Een goede samenwerking met verwijzers is van groot belang, waarbij Praktijk Dudok van Heel graag open staat voor een persoonlijke kennismaking.
Voor vragen of overleg kunt u altijd contact opnemen via email of telefoon: info@praktijkdudokvanheel.nl of 030-2687168

Clarine Dudok van Heel
BIG registratie psychotherapeut: 29909176016
BIG registratie GZ-psycholoog: 9909176025
AGB-code: 94-012327 / 94-59695Egelinglaan 45
3705 TB Zeist

Telefoon: 030-2687168
E-mail: info@praktijkdudokvanheel.nl
Website: www.praktijkdudokvanheel.nl